MEER WETEN? BEL 06 - 22 11 82 85

CONTACT

Doe mee! Laat je beperking geen beperking zijn om aan te sluiten.

Mail naar stoer-ede@outlook.com  of bel 06-22118285

 

HERKENT U ZICH HIER IN?

U bent een actief betrokken ouder met een kind dat op zoek is naar een leuke groep in een kleinschalige woning. U kunt zich vinden in alles wat u tot nu toe op de site heeft kunnen lezen. Neem dan contact op en kom eens kennis maken en horen of het u aanspreekt.

We kijken niet alleen naar de jongere en of die past in de groep maar zeker ook naar de ouders. Voor de jongere zetten we bij voorkeur een orthopedagoog in. Met de ouders maken we graag onder het genot van een kop koffie met iets lekkers erbij nader kennis. Mogen wij u uitnodigen?

 

VRIJE WONINGEN

Momenteel is er nog 1 plek beschikbaar. Let op: de woningen zijn pas medio 2020 klaar. U heeft dus, als u nu aansluit, nog ongeveer 1 jaar om mee te praten en beslissen over hoe het eruit komt te zien qua zorg, qua woning, qua werkwijze. 

 

WACHTLIJST

Op dit moment worden regelmatig verslagen toegestuurd van onze bijeenkomsten aan een groep belangstellende ouders en betrokkenen. Ouders die misschien later de stap durven te maken om zich aan dit plan te verbinden. Wilt u ook eerst even rustig lezen wat we tot nu toe allemaal gedaan hebben. Dat kan: als u uw mailadres achterlaat sturen we onze verslagen graag toe.

 


CONTACTFORMULIER

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:*