MEER WETEN? BEL 06 - 22 11 82 85

 

Vacatures

 

Momenteel zijn er geen vacatures.

 

April / maart 2020:
De functies van 2 persoonlijk begeleiders zijn vervuld. We zijn heel blij met de eerste mensen van ons team!

Inmiddels zijn ook de functies van 6 integraal begeleides vervuld, evenals de functies van 2 assistent begeleiders. Daarmee is ons team compleet. We zijn erg blij met deze fantastische mensen die we hebben aangenomen en die voor onze kinderen gaan zorgen. 

 

 

Op een later moment zijn er misschien stage plekken bij Stoer mogelijk, maar pas als we een poosje draaien. Dat zijn we aan het bekijken.

 

 

Personeel

Er wordt van je als begeleider gevraagd te kunnen zien waar de jongeren aansluiting vinden met elkaar en met de wijkbewoners. Hoe ze van betekenis kunnen zijn naar elkaar en anderen. Te zien wat ze leuk vinden, wat hen energie geeft. Wanneer ze even die paar minuten extra nodig hebben. Of een half uur. Je scoort hoog op IQ en EQ.  Je ziet waar zij gestimuleerd kunnen worden, je zoekt de grenzen op in wat ze kunnen, in de veilige omgeving. Je hebt het lef om te proberen en desnoods te falen, eerder dan enkel regels te volgen. Jouw accu wordt bij ons opgeladen en je geeft je energie terug. Je gaat uit van de expertise van de ouders en voegt je eigen expertise er aan toe. Als begeleider werk je bij deze jongeren thuis.

Als huishoudelijke hulp of assistent begeleider maak je het huis schoon en vind je het leuk met de jongeren samen te koken. En zij met jou!

Als persoonlijk begeleider heb je ervaring in leidinggeven, en sta je open voor nieuwe uitdagingen bij ons ouderinitiatief.

 

Wat vragen wij van jou als begeleider (niveau 2 en 3) bij STOER:

Een huiselijke sfeer kunnen creëren, zodat onze kinderen echt thuis komen. Dit door een luisterend oor voor iedereen te hebben en open te staan voor totale communicatie, ook gebaren. Geduld hebben en ontspanning bieden. Ieders interesse delen, of dat nu de uitslag van Ajax is of over paarden gaat, spreien haken of kaarten maken, je wilt er alles van weten! Een gezellige sfeer staat voorop, waar iedereen energie van krijgt. Veel dingen samen doen, zoals bijvoorbeeld een gezonde maaltijd bereiden. Kortom: Je bent enthousiast en initiatiefrijk en deelt jouw expertise met die van de ouders om samen tot een mooie invulling te komen van jouw werk, voor en met onze kinderen. 

Als je bij ons solliciteert:
- kom je in dienst van 's Heeren Loo
- zijn er korte lijnen met ons als ouders
- werken we met de Driehoekskunde als uitgangspunt